Franchising

Franchising on sopimus yhteistyöstä

Franchising on kahden yrityksen välinen yhteistyömalli, jossa franchising on KIAS:lle (franchising-antajalle) liiketoiminnan kasvu- ja levittäytymistapa ja sinulle (franchising-ottajalle) matalan kynnyksen yrittäjyyden malli.

Franchising-yhteistyöhössä saat käyttöoikeuden valmiiksi kehittämäämme konseptiin, eikä sinulla siten kulu aikaa yrityksen käynnistämiseen. Lisäksi saat KIAS:lta valmiit työkalut ja ohjelmat, jotka on jo testattu KIAS:n konseptia parhaiten tukeviksi. KIAS:lla on sinulle jopa valmiita asiakkaita, joten franchising-yrittäjäksi lähteminen on turvallisempaa. Etkä ole koskaan yksin, tarjoamme täyden tukemme sinulle koko yrittäjyyden ajan.

Kaikki ketjuun kuuluvat yksiköt toimivat saman konseptin mukaisesti.

Teemme kirjallisen franchising-sopimuksen, jossa sovimme yhteistyön periaatteet ja jolla luovutetaan konseptin käyttöoikeus. Sopimus on jatkuva, mutta sopimuksessa sovitaan miten, kumpi tahansa osapuoli voi halutessaan katkaista sopimuksen. 

Franchising-yrittäjänä maksat KIAS:lle niin sanottua franchising-maksuja, joita vastaan saat konseptin käyttöoikeuden, perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen, jatkuvan seurannan ja ohjauksen, erilaisia tukipalveluita sekä ketjun tuomia yhteistyöetuja.

 

Kysy lisätietoja, jos jokin askarruttaa mahdollisessa yhteistyössämme:

Petteri Lahtinen                       puhelin 040 519 3776
toimitusjohtaja                        sähköposti petteri.lahtinen@kias.fi
KIAS

KIAS on hyväksytty Suomen Franchising-Yhdistyksen jäseneksi. 

Vuonna 1988 perustettu Suomen Franchising-Yhdistys tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchisingyrityksiä ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneita tahoja. 

Voit lukea lisää franchisingtoiminnasta heidän sivuiltaan.