Yrittäjäksi

Oletko kiinnostunut tekemään kannattavaa liiketoimintaa franchising-yrittäjänä?

 

KIAS-yrittäjät ovat teknisiä asiantuntijoita

KIAS-yrittäjä tuottaa teknisiä asiantuntijapalveluja alueellaan ja on mukana turvaamassa asiakkaan etua koko kiinteistön elinkaaren ajan; rakentamisesta rakennuksen uudistamiseen ja kiinteistön purkamisesta jälleenrakentamiseen. KIAS-yrittäjä toimii tavoitteellisesti asiakkaan päätösten toimeenpanijana, asiakkaan etua valvoen.

KIAS-yrittäjänä pääset luomaan Suomalaisesta asumisesta turvallisempaa sekä kasvattamaan ja säilyttämään kiinteistöjen arvoa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistöt eivät pysy kunnossa ilman asiantuntevaa suunnitelmallista huolenpitoa

Tekninen asiantuntija on luotettava kumppani hallintoon suuntautuneelle isännöitsijälle.  Isännöitsijöillä on paljon vastuuta ja arvokasta omaisuutta huolehdittavanaan, joten suhde asiakkaaseen perustuu osapuolten väliseen luottamukseen – tekninen asiantuntija varmistaa ja auttaa isännöitsijää onnistumaan tässä tehtävässä.

Tule tekemään suomalaisesta asumisesta turvallisempaa – onnistutaan yhdessä!

KIAS-yrittäjäksi ryhtyminen on mutkaton tapa lähteä yrittämään. Saat valmiiksi mietityn ja toimivaksi testatun konseptin, jossa hankintakanavia sekä asiakaskuntaakin löytyy jo valmiina. Ne antavat kivijalkaa yrittäjyyden alkutaipaleelle ketjun laajan tuen lisäksi.

KIAS -yrittäjän polku lähtee käyntiin Intensiivisellä ketjun tarjoamalla koulutusksella. Saat käyttöösi perehdytyksen tuotteisiin, materiaalit, ohjelman sekä valmiiksi testatut prosessit. Näillä varmistamme yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi KIAS-yrittäjänä. Kouluttajina toimivat maan parhaat asiantuntijat.

KIAS:n päätoimisto on aina yrittäjän tukena

Yrittäjillämme on parhaat mahdolliset tiedot ja työkalut käytössään, joka on erityisen tärkeää muuttuvassa maailmassa. Otamme käyttöön uusia toimintatapoja ja malleja ketterästi tilanteiden niin vaatiessa – KIAS-yrittäjillä on käytössään myös alan parhaat järjestelmät arjen työn tueksi.

KIAS-yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta palvelua asiakkaille, jotka odottavat tekniseltä asiantuntijaltaan raudanlujaa asiantuntemusta ja auttavaa asennetta. Tunnet paikalliset olosuhteet ja olet lähellä asiakkaita.

Tehokas prosessimme varmistaa, että voit tarjota parasta palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Näin voit itse suoraan vaikuttaa työmäärääsi sekä ansiotasoosi. Valmiin konseptin kautta sinulla on kaikki edellytykset onnistumiseen.

Yhdessä onnistumme – kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhdessä henkilöstömme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

 

Meidän arvomme ja odotuksemme

Meidän arvomme ovat vastuullisuus, avuliaisuus, tavoitteellisuus ja innovatiivisuus. Voit tutustua niiden sisältöihin lisää tästä,  koska odotamme sinun sitoutuvan samaan arvomaailmaan. Arvomme näkyvät arjen työssämme, myös välittämisenä ja innokkuutena.

Arvostamme yrittäjissämme seuraavanlaisia piirteitä

 

  • Tavoitteellinen ja avulias
  • Tulevaisuuden positiivisena näkevä
  • Ymmärrät kumppanuuden merkityksen
  • Rakennusalan koulutus
  • Vuosien työkokemus korjaus- ja kunnossapitohankkeiden asiantuntijatehtävistä
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, vastuullinen ja innovatiivinen työote
  • Katsomme eduksesi myös kokemuksen ihmisten johtamisesta

Käsittelemme kaikki yhteydenotot ja kyselyt luottamuksellisesti.

person holding tool during daytime
Petteri Lahtinen, toimitusjohtaja

Petteri Lahtinen, toimitusjohtaja

Puhelin 040 519 3776

Otathan yhteyttä ja jutellaan lisää sinun mahdollisuuksistasi ryhtyä KIAS-yrittäjäksi.