KIAS OY:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

KIAS:n toimitusjohtajaksi siirtyy yhtiön sisältä 1.10.2023 Petteri Lahtinen. Hän toimii tällä hetkellä KIAS:ssa teknisenä päällikkönä ja on ollut mukana rakentamassa yhtiötä. Hän nostaa esiin uutena toimitusjohtajana erityisesti asiakassuhteet.

Uusi toimitusjohtaja pitää tärkeimpinä tehtävinään asiakasyhteistyön kehittämisen, tuloksen kasvattamisen ja yhtiön laajentamisen valtakunnalliseksi yritykseksi. Petteri Lahtinen on toiminut kiinteistöjen erilaisissa asiantuntijatehtävissä parisenkymmentä vuotta. Hänellä on vahva kokemus myös isännöinnin kentästä.

”Näen erityisesti asiakasyhteistyön kasvattamisen ja sitä kautta asiakkaan kuuntelun lisäämisen yhtiössä tärkeäksi. Imagomme rautaisena ammattilaisena kiinteistön teknisissä haasteissa tulee sisältää myös arvoissamme olevan avulaisuuden ja asiakasystävällisyyden,” kertoo tuleva toimitusjohtaja Petteri Lahtinen. ”Tiedän, että asiantuntijamme ovat helposti lähestyttäviä ja haluavat onnistua työssään kaikilla saroilla. Asiantuntijuus ja avulaisuus tulee siis näkyä siinä mielikuvassa, joka asiakkaalla on ja sitä tullaan myös jatkossa meillä mittaamaan, linjaa Lahtinen.

KIAS:n hallituksen puheenjohtajana samaan aikaan aloittaa HSI:n toimitusjohtaja, Katja Uhlenius. ”Yhtiön hallituksen puheenjohtajana minulla on mahdollisuus tuoda vahvasti asiakkaan näkökulma KIAS:n toiminnan keskiöön. Minulla on mahdollisuus nostaa asiakkaan ääni mukaan toiminnan suunnitteluun ja palveluiden kehittämiseen. Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja innoissani päästessäni mukaan KIAS:n menestystarinaan,” toteaa uusi hallituksen puheenjohtaja Katja Uhlenius.

KIAS:n toimitusjohtajana toiminut Tarmo Oikarainen siirtyy perhekonsernissa konsernin kehitysyksikköön. ”Kiitän asiakkaita, omistajaa ja kaikkia tärkeitä sidosryhmiä työntäyteisestä ja onnistuneesta kehityksestä. On ollut upeata rakentaa KIAS:n toimintaa ja nyt luovuttaa nopeasti kasvanut yhtiö seuraajalleni,” sanoo nykyinen toimitusjohtaja Tarmo Oikarainen.


Lisätietoja:       toimitusjohtaja Petteri Lahtinen, puhelin 040 519 3776
                        hallituksen puheenjohtaja Katja Uhlenius, puhelin 050 589 8038