Työpaikkana

Meillä toteutuvat oikeudenmukaisuus ja reilu meininki

KIAS:lla työskentelee 15 kiinteistöjen tekniikkaan perehtyneitä insinöörejä, rakennusmestareita ja teknisen isännöinnin ammattilaisia.

”Olemme teknisesti orientoituneita ihmisiä mutta meiltä luonnistuu hyvin myös asiakkaan asemaan asettuminen. Ammattisanastoa vilahtelee keskusteluissa toimistolla mutta asiakkaan kanssa vältämme ammattijargonia. Meillä on aito halu auttaa asiakasta onnistumaan hankkeissaan. Kysehän on kuitenkin usein perheiden ainoasta omaisuudesta, omasta kodista. Työskentely on meillä hyvin arvojemme mukaista,” kertoo tekninen päällikkö Mika Jäntti.

Asiantuntijaorganisaatiossa työkaverin asiantuntijuus tukee toisen asiantuntijuuttaa ja kuulumisten vaihtaminen vaihtuukin helposti työasioissa sparrailuksi. KIAS:lla tehdään töitä reilulla meiningillä ja se näkyy myös avuliaisuutena asiakkaalle.

Insinöörihuumorin lisäksi KIAS:lla työskentelevät saavat nauttia myös hyvistä eduista. Työntekijöistä aidosti välitetään.

Tule meille töihin

Jos sinua kiinnostaa tehdä töitä kiinteistöjen teknisissä asiantuntijatehtävissä kerro meille itsestäsi alla olevalla lomakkeella. Voit täyttää sen milloin vain,  etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita. 
Kasvamme voimakkaasti ja pidämme resurssit tavoitteidemme mukaisina.

 

Tee avoin työhakemus

Tietosuoja

4 + 3 =