KIAS:n ensimmäinen tilikausi on takana

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä omia asiantuntijoitamme ensimmäisestä yhteisestä toimintavuodestamme.

Ensimmäisen vuoden aikana olemme rakentaneet KIAS:lle vahvaa perustaa. Olemme tuottaneet teknisiä asiantuntijapalveluja oman henkilöstön sekä vakiintuneen laajan kumppaniverkoston voimin. Olemme kehittäneet palveluitamme aktiivisesti ja parantaneet asiakastyytyväisyyttä tiivistämällä yhteydenpitoa. Osallistuneet erilaisiin tapahtumiin.

Asiakas on toimintamme keskiössä ja olemme saaneet tavata paljon sekä vanhoja että uusia asiakkaita. Loimme uuden strategian tavoitteellemme ja lähdimme sen ohjaamalle polulle. Olemme rakentaneet uuden ilmeen ja ottaneet käyttöön markkinoinnin kanavat. Pääsimme Suomen Franchising-Yhdistyksen jäseneksi. Lähdimme rakentamaan verkkokauppaa. Asiantuntijamme toimivat vastuullisesti ja upeasti auttoivat asiakkaitamme onnistumaan omissa tavoitteissaan.

Nyt KIAS:n ensimmäinen tilikausi on takana. Tuloksemme oli odotettu ja olemme siihen tyytyväisiä. Kesälomakuukaudet ovat aina olleet haasteellisia mutta ylsimme kuitenkin touko-heinäkuun aikana liikevaihdon kasvuun. Liikevaihtomme kasvoi tuolta ajalta jopa 40 %.

Työtä on takana paljon ja olemme kiitollisia vuoden aikana toteutuneista kohtaamisista. Te kaikki mahdollistitte onnistumisemme. Tästä on hyvä jatkaa toimintojemme kehittämistä asiakasta kuunnellen.

KIAS

Tarmo Oikarainen
toimitusjohtaja
puhelin 040 163 6229